Nordmenn i Argentina – oppdatering

Etter snart 8 måneder i Argentina tenkte jeg jeg skulle skrive litt om meg som norsk i Argentina. Jeg har faktisk kommet i kontakt med noen nordmenn gjennom bloggen (hei Leif!) og jeg har også blitt kontaktet av argentinere i Norge og argentinere her som vil reise til Norge, studerer norsk, osv.

Utenom bloggen har jeg også blitt kjent med noen, blant annet med Caroline som er hotelleier i Buenos Aires og som ble intervjuet av samme journalist som meg i desember. På 17. mai var jeg på ambassaden og der ble jeg kjent med Julie, som viste seg å spille polo! Vi startet kjapt Norges kvinnelige poloklubb og hun kom hit til Puesto Viejo i en uke! Hun er mye yngre enn meg men flink til å ri, god i polo og en veldig hyggelig person. Og det viste seg at vi vokste opp sånn cirka fem minutter fra hverandre. Yay lille Norge! Jeg traff også sekretaeren i norsk-argentinsk handelskammer som jeg hadde brevvekslet litt med tidligere.

19. mai var jeg på et 17. mai-arrangement i den svenske kirken (den er opprinnelig svensk men en gang i måneden er den norsk og ellers er den også litt sånn pan-skandinavisk.) Der så jeg igjen noen kjente og fikk treffe hyggelige argentinere som går på norskkurs! Stakkars, de folte at ingen kunne forstå hvorfor de ville laere norsk! Det interessante var at de fleste hadde begynt på kurset fordi de liker norsk musikk. Jommen! Jeg var imponert.

Vi har hatt norske gjester på hotellet, både på dagstur og på overnatting, og det er alltid like hyggelig.

This entry was posted in Norsk i Argentina, Norway in Argentina. Bookmark the permalink.

7 Responses to Nordmenn i Argentina – oppdatering

 1. Vibeke says:

  vi skulle gjerne ha besøkt deg!

 2. Elisabeth says:

  Hei, det er mange fra Argentina her som jeg bor, på Fuerteventura! Meget hyggelige folk, og jeg skulle gjerne ha tatt meg en tur:) Kjenner meg igjen som “norsk i utlandet”:) Kos deg videre! Nyt!

 3. Inger says:

  Eirin, morsomt å se hvordan du har det! Kan jeg sette noe inn i Treffpunktet slik at de norske venninnene dine i DC kan få en oppdatering? Klem fra Inger

 4. Hello! Er du her fortsatt? Bodd i Buenos Airws i 3 år (studert). Fantastisk flott, men noen ganger kommer “nokken” på disse papegøyene selvom de ellers er flotte:) Si ifra om du vil ta en øl, adventsøl!

 5. Pingback: Statistics: My most read posts | Noruega en Argentina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s